Yleisurheilun EM-kisat ovat tarjonneet suomalaisten onnistumisten lisäksi myös paljon pettymyksiä.

Esimerkiksi moukarinaiset Suvi Koskinen ja Krista Tervo sekä seiväsässät Saga ja Silja Andersson jäivät heikoin suorituksin karsintaan. Monet ovat myös avautuneet asiasta Instagramissa.

Hiljattain upean Suomen ennätyksen tehnyt Tervo ei peitellyt pettymystään. Alla myös muita pettyneiden urheilijoiden Instagram-päivityksiä.

– Kieltäydyn luovuttamasta unelmieni suhteen, vaikka tämä on yksi elämäni suurimmista pettymyksistä. Mun päivä koittaa vielä, kirjoitti Tervo ja kiitteli ihmisiä saamistaan viesteistä.

– Tämä satuttaa. En pystynyt suoriutumaan haluamallani tasolla. En ole koskaan ollut näin pettynyt itseeni. Luotin loppuun asti, että pystyn onnistumaan, mutta toisin kävi. Ei auta itkut markkinoilla, täytyy yrittää nollata ja luottaa tuleviin onnistumisiin, avautui puolestaan Suvi Koskinen.

– Olisin niin kovasti halunnut onnistua tänään, joten tää sattuu tosi paljon. Tänään oon antanut itteni itkeä, mutta onneks tiedän, että paljon pahemmistakin paikoista on ylös noustu, avautui ratakierroksen aituri Hilla Uusimäki, joka jäi kauas kauden parhaastaan.

– Olen viimeisen puolen vuoden aikana kasvanut fyysisesti mutta etenkin henkisesti. Olen elämäni parhaassa kunnossa, mutta nämä viimeiset kolme viikkoa ovat olleet vaikeita jalassani olevan kireyden vuoksi. Tuskin EM-kisoissa oloni hyväksi, vaikka valmistautuminen ei ollut ihanteellinen, mutta seiväsharjoittelun puute vaikutti hyppyjen tasaisuuteen. Kävin eilen läpi vaikeita tunteita, mutta en luopunut positiivisesta asenteesta. Eteenpäin, kirjoitti Saga Andersson.

– En onnistunut tällä kertaa. Epäonnistuminen urani tärkeimmällä hetkellä kovan työn jälkeen tuntuu rehellisesti sanottuna vaikealta. Joskus ei riitä, että antaa kaikkensa. Minun on vain tehtävä kaikkeni, jotta voin olla parempi seuraavalla kerralla, sanaili Silja Andersson.

LUE MYÖS