Suomalainen pikajuoksija Iiris Törrönen ei ole noussut toivomalleen tasolle tänä vuonna.

26-vuotias Törrönen on tehnyt 100 metrillä ennätyksensä 12,44. Se ei kuitenkaan tyydytä häntä.

Törrönen jakoi tuntojaan Instagramissa. Hän myönsi ottavansa tilanteensa raskaasti.

– Mä aina aattelen epäonnistumisten jälkeen paskassa olossa että tää nyt vaan haluaa haastaa mua tosissaan että jaksanko tänki yli. Rehellisesti oon tosi pettyny tän kesän tulostasoon ja ootin tosi paljon parempaa. Tuntuu typerältä juosta monta kisaa samoja aikoja mitä on juossu esim edellisenä kesänä jollon en oo pystyny juosta ennen kisoja ku tyylii muutamat kerrat piikkareilla. Ihan naurettavaa.

– Mua harmittaa kirjottaa tänne että en oo pystyny juosta semmosta hyvää aikaa jota iteltäni ootin ja jota aattelin että multa ootetaan. Oon aatellu tätä enemmän prosessina ja saada vaan teknisesti juoksun toimimaan kisoissa, mut silti kirpasee ku alittaa omat odotukset. Kisoja tulee, joten pitää jälleen kerran nostaa ittensä montusta. Se mistä oon onnellinen ni se että oon ekaa kertaa about 4 vuoteen oikeesti terve.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS