Dicken ja Cocks iskevät yhteen käsipalloliigan kärkiottelussa

© Kuva: Juha Tamminen
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kaksi edellistä kautta finaalissa esiintyneet Dicken ja Riihimäen Cocks kohtaavat vihdoin SM-liigassa keskiviikkona Pirkkolassa. Kaksi vuotta sitten Cocks vei kaikki 7 keskinäistä ottelua nimiinsä, kun taas viime kaudella Dicken voitti Cocksin Suomen Cupin välierässä sekä kerran runkosarjassa, joten erot ovat pienentyneet vaikka Cocks onkin vuosi toisensa perään vahvistanut joukkuettaan.

Tämän kauden ehdoton ykköshankinta oli maajoukkuekippari Andreas Rönnberg, joka kuitenkin joutui pakkolepoon arviolta neljäksi kuukaudeksi käsivamman takia. Dicken on joukkueena jälleen vuotta kokeneempi ja runko on täysin muuttumaton edellisvuosiin nähden.

Odotettavissa on siis todellinen käsipallotrilleri keskiviikon illassa. Dickenin tämän kauden parhaat pelaajat ovat olleet Bromanin veljekset, Anton Rémy, Timmy Thor sekä maalivahtikolmikko, joka yhdessä hyvän puolustuksen kanssa ovat päästäneet keskiarvolta vähiten maaleja peliä nähden. Cocksin tehokkaimmat ovat olleet Rönnbergin veljekset, Suomi-käsipallon kirkkain tähti Teemu Tamminen, kokenut Antti Valo sekä uusi hankinta Vitalie Nenita. Myös Cocksilla on laittaa maalinsa suulle todellisia tähtiä Suomen mittakaavassa.

Toisaalta Kai Kekki on rakentanut joukkueensa siten, että joka pelipaikalle löytyy liigan parhaimpia pelaajia, joten helppoa ei tule missään nimessä olemaan. Molemmat joukkueet ovat pelanneet liigaa tappioitta, Dicken on voittanut kaikki 7 peliään, Cocks on pelannut ottelun vähemmän, ja dominoinut vastustajiaan ylivoimaisemmin kuin lauttasaarelaiset, mutta vain pisteet lasketaan.

Lähde: Dickenin tiedote


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!