SSV:tä edustava Mikael Järvi, 36, on ollut tyytyväinen omaan alkukauteensa, vaikka mies toipui vielä loppukesälläkin toukokuussa tehdystä nilkkaleikkauksesta. Nilkan kolmesta nivelsiteestä kaksi oli mennyt poikki.

SSV:n joukkueen sisällä on tapahtunut täksi kaudeksi muutoksia. Suurimpia lopettaneita tähtiä ovat mm. Harri Forsten, Saku Lehti ja maalivahti Henri Toivoniemi. Pelaajaremontin aikana myös Järven tämän kauden ketjukaverit ovat vaihtuneet.

– Sanotaan, että on mennyt ihan ok. Onhan tässä ollut hiukan haastavaa se, kun pari ketjukaveria laittoi pillit pussiin ja kentät on nyt laitettu ihan uusiksi, Järvi kertoo SuomiUrheilu-sivustolle.

Järvi ei näe ketjujen vaihtuvuutta negatiivisena asiana. Uusien, nuorempien ketjukavereiden liittyessä mukaan kuvioihin Järvi saa ammennettua uusille tulokkaille omia oppejaan.

– Tavallaan se on ollut hyvä ja uusi haaste itselleni. Nyt joutuu oppimaan uutta ja opettelemaan uusien ketjukavereiden kanssa pelaamista, ja samalla tietysti yrittää opettaa voittamisen kulttuuria näille nuoremmillekin ketjukavereille, Suomen maajoukkueessa legendan asemassa oleva Järvi sanoo.

Kokonaisuutena Järvi on ollut tyytyväinen SSV:n tähänastiseen kauteen. Kymmenen pelatun ottelun jälkeen vuosaarelaisjoukkue on Salibandyliigassa kolmantena 14 pisteellä.

– Ihan positiivisesti on lähtenyt, vaikka meidät rankattiin siten, ettemme pärjäisi niin hyvin. Pelillisesti tuntuu, että olisi ehkä ollut hiukan pirteämpikin lähtö, Järvi selittää.