Mäkihypyn maailmancup jatkuu mäkiviikolla. Suomen joukkueeseen kuuluvat Lauri Asikainen, Jarkko Määttä, Sami Niemi ja Anssi Koivuranta.

Päävalmentaja Jani Klingan mukaan joukkuevalinnassa pyrittiin huomioimaan kauden tavoitteet pitkällä tähtäimellä.

– Valinnat perustuvat kokonaisuuteen: Viimeaikaisiin kisatapahtumiin ja näyttöihin kotimaan tarkkailukilpailuissa sekä maailmancupissa. Ratkaisut pitää aina tehdä harkiten, Klinga toteaa mäkijoukkueen tiedotteessa.

– Koimme tässä tilanteessa järkeväksi, että Ville (Larinto) jää kotiin harjoittelemaan ja tekee tason nostoa siellä. Sehän meillä on tässä tavoitteena, että tietyin väliajoin urheilijat pystyvät harjoittelemaan myös kotona ja tulevat sitten kiertämään kisoja, ettei koko ajan tarvitse olla reissun päällä. Sillä tavalla saamme sitä tasoakin nostettua.