Jyväskylän Happee repäisi tänään Salibandyliigan kärjessä kahden pisteen etumatkan kaataessaan kotonaan kolmonen SPV:n 5-4. Samaan aikaan kakkonen SSV jäi nollille menetettyään Kooveen vieraana johtonsa loppuhetkillä jatkoaikatappioksi.

Viime kausien mestarien kohtaamisessa Happee karkasi kolmannessa erässä jo 3-1-johtoon, mutta Jari Hankkio ja Jalo Kouvonen nostivat SPV:n vielä tasoihin. Sitten nousi kuitenkin esiin Jami Manninen, joka laukoi Happeen rangaistuslaukauksesta taas edelle ja syötti Peter Kotilaisen tekemään voittomaaliksi jääneen 5-3-osuman.

Edellisen kerran marraskuun alussa hävinnyt SSV johti Kooveen vieraana avauserässä 4-0 ja toisessa 6-2, mutta isännät hiipivät maali maalilta lähemmäs. Miro Lehtinen tasoitti pelin ylivoimalla minuuttia ennen loppua, ja viidellä neljää vastaan syntyi myös ottelun ratkaisu. SSV:n Mikael Laxille vihellettiin varsinaisen peliajan lopussa viiden minuutin jäähy, ja sen jatkuessa jatkoajalle Mikko Immonen päätti pelin Kooveen voittoon ajassa 60.59. SSV oli ehtinyt pelata seitsemän peräkkäistä ottelua ilman tappiota.

Sunnuntain kolmas ottelu pelattiin Joensuussa, jossa valmentajakseen Antti Ruokosen saanut Josba pelasi jo kolmannen perättäisen tappiottoman ottelunsa. Viikonlopuntoinen 4-4-tasapeli tuli Oilersia vastaan Josban Ville Laasosen lauottua loppunumerot kahdeksan minuuttia ennen loppua.

Salibandyliigan maanantain ottelut ovat NST – Tapanilan Erä ja TPS – Indians.