Salibandyliigan kärkikaksikko voitokkaana lauantaina

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Salibandyliigan kärkijoukkueet Happee ja SSV viilettävät edelleen vahvasti kun Happee kaatoi tänään kotonaan Oilersin 7-5 ja SSV vieraissa nousija SalBan 10-3.

Happee oli vielä pelin puolivälissä tappiolla 2-5 ja kolmannessa erässä 4-5, mutta nousi viimeisillä seitsemällä minuutilla voittoon. Vain runsaat puoli minuuttia Veli-Matti Hynysen tasoituksesta Asko Huisman sivalsi voittomaalin, ja viimeisellä minuutilla Janne Hoikkanen iski vielä tyhjiin.

Raumalla SSV ratkaisi pelin jo avauserässä, jonka se vei maalein 5-0. Juho Järvinen (3+1) ja Pasi Laitila (1+2) olivat Viikinkien illan tehomiehet, SalBan maaleista laukoi Tomi Lahti kaksi.

Viimeksi marraskuussa voittanut NST tarjoili illan yllätyksen kaatamalla vieraissa Classicin 7-6. Tehot 4+2 merkkauttanut Sami Johansson nosti vielä kolmannessa erässä isännät kahden maalin tappioasemasta tasoihin, mutta NST:n Jouko Suménin ajassa 53.17 laukomaan voitto-osumaan ei Classic enää kyennyt vastaamaan.

Lauantain maalitalkoot urakoitiin Seinäjoella, jossa Jari Hankkio hurjasteli kuusi osumaa SPV:n murjoessa TV-ottelussa TPS:n 14-4.Janne Hulmi keräsi 1+3, Ville Kuusela 2+1 ja Tuukka Kiviranta 1+2. SPV on sarjataulukossa kolmantena.

Kymmenentenä oleva Tapanilan Erä jatkaa taistelua play off -paikasta kaadettuaan tänään kotonaan OLS:n 12-7. Oululaiset karkasivat aluksi 0-3-johtoon ja iskivät vielä toisen erän alkuun lukemiksi 3-5, mutta loppua hallitsi kotijoukkue. Puolustaja Valtteri Vapola kirjautti 1+3, Lauri Kapanen 3+0, Tuomas Iiskola 1+2 ja Tommi Aro 0+3 kun Erä vei 900-päisen yleisön riemuksi ottelun toisen puoliskon maalein 9-2.

Maalivahdit Tuomas Tokila ja Eero Peiponen nousivat illan hahmoiksi Joensuussa, jossa Josba ja Koovee tasasivat pisteet tuloksella 4-4. Tokila torjui Josban maalissa 29 ja Peiponen Kooveen tolppien välissä 30 laukausta.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla Koovee – SSV, Josba – Oilers ja Happee – SPV.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS