Rantaperkiön Iskun Tuomas Tihinen ja Woman Volleyn Amber Kaufman on valittu lentopallon Mestaruusliigan joulukuun pelaajiksi.

Tihisen johdolla Isku voitti kaikki joulukuun kuusi otteluaan nousten samalla sarjassa kahdeksan parhaan joukkoon vaisumman alkukauden jälkeen. 35 vuotta Tapaninpäivänä täyttänyt Tihinen ylitti kuukauden aikana 6000 liigapisteen rajan ja teki kuukauden peleissä 21,0 pistettä ottelua kohden, otti 16 torjuntaa ja syötti viisi ässää. Valinta oli Tihiselle uran kolmas. Edellisistä kerroista on tovi aikaa, sillä Tihinen on valittu kuukauden pelaajaksi aiemmin marraskuussa 2005 ja tammikuussa 2006.

Naisten kuukauden pelaaja, Woman Volleyn keskitorjuja Amber Kaufman, oli mukana tärkeänän palana rovaniemeläisten hyvää joulukuuta. Joukkue voitti neljä viimeistä liigapeliään nousten liigassa kolmannelle tilalle. Yhdysvaltalaispelaaja teki kuukauden peleissä 13,8 pistettä ottelua kohden. Torjuntoja samalla liigan torjuntatilaston kärkeen nousseelle 26-vuotiaalle Kaufmanille tuli 19 ja ässäsyöttöjä seitsemän hyökäten lähes 60 % tehoilla.

Miesten joulukuun tähdistöön valittiin Tuomas Tihisen lisäksi kaksi muutakin Rantaperkiön Iskun pelaajaa: passariksi Connor Eaton ja liberoksi Aleksi Mutka. Hakkuriksi tähdistöön valittiin Hurrikaani-Loimaan Vladimir Cedic ja keskitorjujiksi sama kaksikko kuin kuukautta aiemmin eli VaLePan Matthew Pollock sekä Raision Loimun Joe Klein. Toinen tähdistön yleispelaaja Tihisen ohella oli Sammon Enderwin Herrera.

Naisten joulukuun tähdistön passariksi valittiin Woman Volleyn Heidi Rovanperä ja hakkuriksi LiigaPlokin Mercy Moim. Keskitorjujat olivat WoVon Amber Kaufman ja ilman erätappioita kuukauden selvittäneen LP Viestin Dubravka Rakic. Yleispelaajiksi puolestaan valittiin HPK:n Lexi Erwin ja LP Viestin Noora Kosonen sekä liberoksi LP Viestin Roosa Koskelo. Rakic, Erwin ja Koskelo valittiin tähdistöön toisen kerran tällä kaudella.