Harri Olli palasi tänään Vikersundissa neljän vuoden jälkeen maailmancupin pisteille. Mies sijoittui lentomäessä sijalle 30. Kovatasoisen kilpailun voitti Peter Prevc, joka täräytti toisellaan maailmanennätyslukemat – 250 metriä.

– Olen todella tyytyväinen Harrin puolesta. Mies on tehnyt töitä tosissaan palatakseen huipputasolle, ja sinne mennään askel kerrallaan. Hieno, myönteinen asia, kommentoi päävalmentaja Jani Klinga Mäkihypyn tiedotteessa.

– Harri on tehnyt koko kauden täysillä töitä päästäkseen jälleen maailman huipulle. Nyt se taso alkaa hiljalleen kuoriutua esille, Jani Klinga jatkaa.

Anssi Koivuranta päätti tänään, ettei lähde tavoittelemaan paikkaa Falunissa. Koivuranta nähtäneen maaliskuussa kuitenkin mäkihypyn SM-kisoissa.

– Anssi katsoi, että kunto ei nyt riitä. Kausi ei kuitenkaan ole hänen osaltaan ohi, vaan mies palaa SM-kisoissa Rukalla maaliskuussa, kommentoi Jani Klinga.

Suomen muut edustajat, Sebastian Klinga ja Sami Heiskanen, eivät selvittäneet tietään karsinnasta loppukilpailuun. Huomenna on kuitenkin uusi mahdollisuus onnistua, kun Vikersundissa hypätään toinen yksilökilpailu.

– Huomenna lähdetään tietysti parantamaan tästä. Tarkoitus on lähteä tekemään omia parhaita suorituksia ja hakemaan maailmancupin pisteitä, Jani Klinga kommentoi.