SalibandySeura Viikinkien Mikael Järvi saavutti tänään kaikkien aikojen ensimmäisenä pelaajana 700 tehopisteen rajan Salibandyliigassa. Järvi, 37, syötti kolme osumaa kun SSV löi Turussa TPS:n 7-2. Hän on nyt tehnyt pelaamissaan 475 runkosarjan ottelussa yhteensä 347 maalia ja syöttänyt 353.

Mikael Järven juhlapiste syntyi tänään 21 sekuntia ennen ottelun loppua kun hän syötti Juho Järvisen ylivoimalla laukoman 7-2-maalin. Aikaisemmin Järvi oli pohjustanut jo Pasi Laitilan laukoman ottelun avausosuman sekä Juho Järvisen tekemän SSV:n viidennen maalin.

Salibandyliigan kaikkien aikojen toiseksi tehokkain pelaaja SPV:n Mikko Kohonen lähestyy merkkipaalua hänkin, sillä Kohosella on koossa 695 tehopistettä.

Maanantain toinen liigaottelu pelattiin Oulussa, jossa OLS nappasi tuloksella 6-3 kaikkien aikojen ensimmäisen liigavoittonsa Nokian KrP:stä.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona otteluilla Westend Indians – SalBa ja NST – Oilers.