Nokian Urheilijat varmisti ringetten Suomen mestaruuden voittamalla LuKi-82:n kotiyleisönsä edessä maalein 4-3. Näin nokialaiset kuittasivat koko ottelusarjan voitoin 4-3.

NoU otti ohjat käsiinsä heti ensimmäisessä erässä, mutta avausmaalia saatiin odottaa yli 12 minuuttia. Silloin ottelun tähtiin kuulunut Anne Pohjola napautti illan ensimmäisensä. NoU meni hetken päästä jo kahden maalin johtoon, mutta toisessa erässä luvialaiset heräsivät.

Kapteeni Riikka Häyrinen piti vieraiden toiveita elossa, mutta lopulta NoU vei maalivahti Camilla Kortesniemen ja tehot 2+1 iskeneen Pohjolan johdolla voiton. LuKi-82 sai kyllä loppuhetkillä hyvän paineen NoU:n maalille, mutta luvialaisittain kaivattua tasoitusta joukkue ei saanut aikaan.

Mestarivalmentaja Jonna Satama antoi ottelun jälkeen tunnustusta joukkueelleen.

– Hieno fiilis. Nuoruuden into lisättynä sopivalla kokemuksella oli voiton avain tänään, Satama riemuitsi.

Maalivahti Kortesniemi palkittiin joukkueensa parhaana.

– Puolustuksemme toimi tänään hyvin ja erinomainen maalivahti piti huolen lopusta, Satama iloitsi.

NoU:n kapteeni Kaisa Viren muistutti kotiyleisön tuesta. Ottelua oli saapunut seuraamaan Nokian jäähalliin 565 katsojaa.

– Olipahan jännittävä peli. Jännitys säilyi loppuun asti ja se oli varmasti yleisön mieleen. Kannustus oli aivan upeaa, Viren kiitteli.