Hyökkääjä Miko Kailiala jatkaa uraansa SSV:ssä. Kailiala on edustanut jo kaksi edellistä kautta Viikinkejä ja ura jatkuu helsinkiläisseurassa edelleen. Kailiala on ollut joukkueessa isossa roolissa ja tulosta on syntynyt. Hyvien otteiden kautta mies on myös vakiinnuttanut oman paikkansa maajoukkueessa.

– En keksinyt yhtäkään pätevää syytä vaihtaa joukkuetta Suomen sisällä, kertokoot se SSV:n toiminnasta. Ulkomaille lähtö kieltämättä hieman houkutteli, mutta henkilökohtaisesti uskon että ainakin yksi vuosi Suomessa
ja SSV:ssä tekee itselleni hyvää. Meillä on SSV:ssä aivan ylivoimaisesti Suomen paras valmennus, joka vielä täydentyi Kekellä, joten yksilön kehittyminen ei ainakaan jää näistä janttereista kiinni. Ensi vuotta odotan
innolla. Uskoakseni runko meillä pysyy hyvin kasassa ja muutama täsmähankinta saattaa olla vielä tulossa, mutta ne näkee sitten ajallaan, tunnelmoi Kailiala uuden sopimuksen synnyttyä SSV:n tiedotteen mukaan.

Päättyneellä kaudella runkosarjassa mies teki 24 ottelussa tehot 21+17 ja pudotuspeleissä 8 ottelussa 14+1, mikä tarkoitti myös pudotuspelien maalipörssin voittoa. Kokonaisuudessaan Salibandyliigan runkosarjassa 115 ottelussa on syntynyt tehot 129+49 ja maajoukkueessa 17 ottelussa 5+6. Kailialan saavutuksiin kuuluvat muun muassa kaksi SM-pronssia, nuorten maailmanmestaruus, sekä MM-hopea viime talvelta.