Salibandyliigan finaalivoitot ovat 1-1 Seinäjoen Peliveljien kaadettua tänään kotonaan mestari Happeen 5-3. Vielä 13 minuuttia ennen ottelun loppua Happee johti 0-3, mutta hurjaan kiriin irronnut SPV osui ratkaisuhetkillä viidesti peräkkäin.

Toinen loppuottelu näytti jo ratkeavan kun Kaapo Savinainen nosti kolmannen erän alussa Happeen alivoimalla 0-3-johtoon. Miika Malkamäen kavennus kuitenkin palautti SPV:n uskon, ja ottelun viimeiset kuusi minuuttia olivat SPV:n näytöstä. Ykkösketjuun kesken pelin nostettu Janne Hulmi nosti isännät maalin päähän, ja seuraavassa vaihdossa kaksikko Sami Koski – Mikko Kohonen taituroi tasoituksen klap klap -tyyliin. Iltapäivän voittomaalin iski vain minuuttia ennen summeria runkosarjassa ainoastaan kerran osunut Erik Härkönen, ja Jyrki Holopainen liidätti vielä loppulukemat tyhjiin.

Kolmas loppuottelu alkaa Jyväskylän Synergia Areenalla sunnuntaina klo 15.30, ja se nähdään suorana Ylen TV2:ssa.

Salibandyliigan loppuotteluiden ohjelma:

Su 29.3. klo 16:00 Happee – SPV 4-2
La 4.4. klo 16:45 SPV – Happee 5-3
Su 5.4. klo 15:30 Happee – SPV
La 11.4. klo 15:30 SPV – Happee
Su 12.4. klo 14:05 Happee – SPV (tarvittaessa)