Niina Ahtiaiselle ja Ida Sinisalolle tämän vuoden pääsiäinen jää varmasti ikimuistoisena mieleen. Kaksikko nimittäin päätti talvitreenikauden Tshekissä voittamalla maan U22-sisäbiitsimestaruuden.

– Sanoinkuvailemattoman hyvä fiilis! Läpi turnauksen oli tosi hyvää peliä. Nyt saa olla kyllä oman tekemiseen ja kehitykseen tyytyväinen, viime kesän U18 EM-pronssimitalistit iloitsivat Beach Volleyn tiedotteen mukaan.

Kaksikko voitti turnauksessa vakuuttavasti kaikki viisi otteluaan häviten vain kaksi erää.

– Suurkiitos valmentaja Pavel Krclle ja kaikille yhteistyökumppaneille.

Tänä keväänä 18 vuotta täyttävät suomalaiset suuntaavat pienen hengähdystauon jälkeen toukokuuksi leirille Italiaan. Ensi kesänä Ahtiainen ja Sinisalo pelaavat pääosin Tshekissä, mutta tähtäävät sieltä käsin ainakin U20 EM-kisoihin, aikuisten SM-finaaleihin sekä mahdollisesti joihinkin kansainvälisiin turnauksiin.