Oscar Pistorius telkien takaa luksus-oloihin

© Kuva: Getty Images

Paralympiatähti Oscar Pistorius pääsee pois vankilasta perjantaina vain kymmenen kuukauden istumisen jälkeen. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.

Koko urheilumaailman tuntema eteläafrikkalainen sai viiden vuoden rangaistuksen törkeästä kuolemantuottamuksesta ammuttuaan tyttöystävänsä Reeva Steenkampin ystävänpäivänä 2013. Pistorius suorittaa loput tuomiostaan kotiarestissa.

Perjantaina alkava kotiaresti alkaa tavalliselle ihmiselle astetta paremmissa oloissa. Pistorius ”kärsii” sen setänsä Arnoldin kolmikerroksisessa kartanossa. Kartanossa on 12 makuuhuonetta, oma kuntosali, uima-allas ja maisemoituja puutarhoja. Pistorius joutunee käyttämään sähköistä pantaa, mutta hän saa todennäköisesti poistua talosta töihin, yhdyskuntapalveluun tai tärkeisiin perhetapahtumiin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.