Jyväskylän Kiri on solminut kaudet 2016 ja 2017 kattavan pelinjohtajasopimuksen useita SM-mitaleita pelinjohtajaurallaan voittaneen Petri Kaijansinkon kanssa. Menneellä kaudella Kaijansinkko toimi pelinjohtajana naisten ykköspesiksessä.

Kirin miesten superpesisjoukkueen pelinjohtajana Kaijansinkko on toiminut aikaisemmin kahteen otteeseen vuosina 1994-1995 ja 1998-1999, joista jälkimmäinen kahden kauden jakso päättyi Kirin pronssijuhliin.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Peten kaltaisen kokeneen pelinjohtajan pestattua seuraavaksi kahdeksi kaudeksi. Hän on työskennellyt monissa kovissa paikoissa pelinjohtajaurallaan, joten uskomme, että hän pystyy erinomaisella tavalla jatkamaan Paavo Hämäläisen tekemää työtä, sanoo Kirin urheilutoimenjohtaja Jari Ahola seuran tiedotteessa.

– Pete tuntee nykypesäpallon vaatimukset erinomaisesti. Ajattelemme monista pesäpalloon liittyvistä asioista samalla tavalla, joten on hieno saada Pete takaisin hänen kasvattajaseuraansa.

Kirin superpesisjoukkueen valmennuksessa jatkaa laji-/fysiikkavalmentaja Niina Rinkinen. Kuluneen kauden pelinjohtaja Paavo Hämäläisen ja valmentaja Juhani Lehtimäen kanssa neuvottelut ovat vielä kesken.

Lähde: Kirin tiedote