Kalle Koljonen (mrank 165) on Unkarin kansainvälisessä sulkapalloturnauksessa seitsemänneksi sijoitettuna. Välierissä Koljonen kohtasi naapurimaamme Ruotsin Felix Burestedtin (mrank 211). Ruotsalainen kaatui kuin kaatuikin kolmessa erässä luvuin 16-21, 21-19, 21-12. Vastaansa huomenna pelattavassa loppuottelussa Koljonen saa joko turnauksen kakkossijoitetun Mattias Borgin (mrank 136) tai tanskalaisen Rasmus Messerschmidtin (mrank 218).

– Ekassa erässä yritin pelata hyökkäävästi, mutta ruotsalainen oli sillä alueella tänään paljon parempi…joten ainoa vaihtoehto oli alkaa pelata pitkää pallorallia ja hakea kaikki lyönnit mitä se löi. Tänään sain kaikki sen lyönnit kiinni jonka myötä se väsy ja voittohan sielt sitten lopulta tuli, Koljonen kertoo.

– Toivottavasti palaudutaan huomista varten mahdollisemman hyvin, että voi kisata voitosta finaalissa.

Lauantaina aamupäivästä pelatuissa puolivälierissä Koljonen kohtasi turnauksen ykkössijoitetun tanskalaisen Steffen Rasmussenin (mrank 113). Koljonen ei antanut sijoitusten häiritä, vaan pudotti Rasmussenin turnauksesta. Koljonen kaatoi hänet kolmessa tiukassa erässä luvuin 20-22, 21-16, 19-21.

– Eka erä ottelusta oli kontrollissa taas. Mulla oli hyvä johto koko ajan ekan erän ajan, paitsi lopussa Rasmussen pysty puristaa ittensä 20-20 tilanteeseen, mutta sit voitin ne pari palloo aika iisisti. Tokassa erässä alku vaan oli tosi huonoa ja pääsin peliin mukaan puolessa välissä, mutta se oli hiukan myöhäistä jo, Koljonen analysoi ensimmäistä ja toista erää puolivälieräottelussa.

– Kolmannessa erässä Steffen johti 17-19 asti koko erän ajan, niin että olin koko ajan takaa-ajo asemassa, enkä tahtonu millään saada ittelleni johtotilaa. Lopussa sit pystyin puristamaan itelleni sen voiton, hän kertaa.

Lähde: Sulkapalloliiton tiedote