Suomalaiskonkarit 27. sijalle Kiinassa – ”Tästä on hyvä jatkaa”

© Kuva: Getty Images
Torstaina Nordiksella HIFK - Ässät! Lunasta talletusbonus!
Minea Blomqvist-Kakko, 30, paransi pienen notkahduksen jälkeen tahtia golfin Euroopan kiertueen Kiinan osakilpailussa päätyen lopputuloksissa jaetulle 27. tilalle yksi alle parin saldolla 287 (73-69-74-71). Myös toinen suomalaiskonkari Ursula Wikström, 35, ylsi samalle sijalle lukemin 287 (73-69-72-73). Noora Tamminen, 24, karsiutui jatkosta kahden kierroksen jälkeen.

Kilpailun voitti selvällä viiden lyönnin marginaalilla Etelä-Korean Hye In Yeom 16 alle parin tuloksella 272 (71-68-65-68). Voitto oli 23-vuotiaan eteläkorealaisen ammattilaisuran ensimmäinen. Kakkossijan jakoivat Taiwanin Ssu-Chia Cheng ja Thaimaan Kusuma Meechai.

-Olen erittäin tyytyväinen, että löysin taas päätöskierroksella lauantaina kadottaneeni varmuuden ja nousin 20 sijaa tulosluettelossa, kertoi Blomqvist-Kakko, joka osui avauksilla väylille yksitoista kertaa. Samoin viheriöosumia kertyi yksitoista ja lisäksi neljä aivan viheriön viereen puttietäisyydelle (putteja tilastoitiin 28).

-Tästä on hyvä jatkaa yhden kotoisan treeniviikon jälkeen seuraavaan kisaan Intiaan, Blomqvist-Kakko jatkoi tiedotteessa.

Torstaina Nordiksella HIFK - Ässät! Lunasta talletusbonus!