Vladimir Klitshko menetti hieman yllättäen viikonloppuna raskaansarjan tittelinsä, kun Tyson Fury kukisti hänet tuomariäänin. Klitshkon tueksi on noussut hänen isoveljensä Vitali.

Vitali on itsekin entinen raskaansarjan mestari ja uskoo 39-vuotiaan Vladimirin pystyvän vielä parempaan.

– Show jatkuu. Yleisö tottui siihen, että Vladimir voitti jatkuvasti ottelunsa. Mielestäni seuraava ottelu tulee herättämään runsaasti kiinnostusta, Vitali toteaa BoxingScene.comin haastattelussa.

– Monet asiantuntijat sanoivat, etteivät he tunnistaneet Vladimiria. Tunsin samoin, sillä hän on yksi taitavimmista nyrkkeilijöistä maailmassa. Yleensä hän on hyvässä kunnossa ja ottelee strategisesti. Tällä kertaa emme nähneet häntä hyvässä kunnossa emmekä hyvää tekniikkaa, Vladimir jatkoi.

Vitali odottaa jo mahdollista uusintaottelua.

– Vladimirilla on paljon potentiaalia ja siksi kysymys nousee esiin – uusintaotteluun, aikooko Vladimir tulla hyvässä kunnossa vai oliko se vahinko? Vain Vladimir voi vastata siihen kysymykseen. Sanon vain, että emme ole vielä nähneet Vladimirin hurjaa potentiaalia, Vitali puolusteli pikkuveljeään.