Salibandyliigan torstain ainoa ottelu pelattiin Tampereella. Nokian KrP taipui Viikingeille lopulta 2-9.

Illan tehomies oli Tero Tiitu, joka syötti Viikinkien maaleista kolme. KrP:n paras jakso jäi avauserään, jossa se nousi tappioasemasta hetkeksi 2-1-johtoon. Viikinkien Jani Hyytiäinen kuitenkin tasoitti riistettyään pallon isäntien alimmalta mieheltä, ja toisessa ja kolmannessa erässä onnistuivat enää vieraat. Numerot repesivät rumiksi ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella Viikinkien ladottua viimeiset neljä maaliaan.

Viikingit on sarjataulukossa neljäntenä, Nokian KrP viruu puolestaan jumbona voitettuaan 15 ottelustaan vasta kolme.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Classic – M-Team, Tapanilan Erä – Oilers ja Westend Indians – SalBa.