Timo Toivonen ja Salibandyseura Viikingit ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka jatkaa Toivosen jo 15. kautta kestänyttä uraa Viikingeissä.

Toivonen on kokenut ja menestynyt puolustaja, joka tuo Viikinkien joukkueeseen johtajuutta ja kokemusta. Toivonen on päässyt urallaan juhlimaan jo maailmanmestaruutta, useita Suomen mestaruuksia sekä useita Euroopan ja Suomen Cupin voittoja.

Viime kaudet ovat olleet Toivoselle rikkonaisia loukkaantumisten vuoksi, mutta sen vuoksi Tinde ei kuitenkaan halunnut laitta tossuja vielä naulaan.

– Lähtökohtaisesti haluan itse päättää milloin lopetan, enkä halunnut lopettaa uraa loukkaantumiseen mikä tuli viime jouluna (patellajänteen repeämä), Toivonen kertoo seuran tiedotteessa.

– Olen odottanut tätä hetkeä ehkä enemmän kuin MM-finaalia, on niin mahtavaa istua kopissa ja auttaa joukkuetta omalta osaltaan. Tuon ehkä hieman rauhallista harkintaa muuten aika nuorekkaaseen ryhmään. Työnteko pitää olla joka treeneissä 100%, sillä ikinä ei tiedä milloin ura voi loppua ja jokaisesta hetkestä pitää nauttia. Tämä on ehkä se mitä tulen sanomaan ensimmäisenä kun pääsen ääneen joukkueen sisällä. Nythän olen vetänyt kaikkien aikojen pisimmän tryoutin, kertoo Toivonen omasta panoksestaan joukkueelle.

– Lyhyellä tähtäimellä odotan eniten omaa paikkaani, olen istunut nöyrästi jakkaralla nyt jo kuukauden, lisää Toivonen loppuun vielä tavoitteistaan.

Myös manageri Kurre Westerlund on tyytyväinen saadessaan tutun pelimiehen vielä tositoimiin.

– Timo Toivosen mukaantulo on meille todella tärkeää, sillä Tinde on henkisesti todella tärkeä pelaaja. Hän on myös harjoitellut tiiviisti joukkueen kanssa ja pysynyt terveenä. On hienoa nähdä kuinka täpinöissään hän on. Arvostan Tindeä todella paljon ja uskon että hän auttaa joukkuettamme omalla kokemuksellaan tälläkin kaudella.