Kaisa Mäkäräinen sijoittui seitsemänneksi naisten takaa-ajokilpailussa Oslon MM-kisoissa.

Mäkäräinen starttasi yhdeksänneltä sijalta. Hän ampui ensimmäiseltä makuupaikalta kaksi ohi, joten haaveet kärkisijoista hupenivat jo heti alussa. Mäkäräinen ampui kaksi pummia myös ensimmäiseltä pystypaikalta.

Suomalaisen suksi oli liukas, sillä Mäkäräinen oli ladulla päivän nopein nainen.

Mäkäräinen hävisi kisan voittaneelle Saksan Laura Dahlmeierille minuutin ja 40 sekuntia. Toiseksi nousi Italian Dorothea Wierer, joka hävisi Dahlmeierille 48,3 sekuntia. MM-pronssia nappasi Ranskan Marie Dorin Habert.

Suomen toinen ampumahiihtäjä Mari Laukkanen sijoittui takaa-ajokisassa 45:nneksi. Hän hävisi voittajalle yli viisi minuuttia.