Salibandyliigan Superfinaalin ensimmäinen joukkue ei selvinnyt vielä tiistaina.

Selkä seinää vasten pelannut Viikingit löi Tampereella Classicin 8-3 ja kavensi voitoiksi 2-3. Sarja on seuraavan kerran katkolla Classicille perjantaina Helsingissä.

Classic vei avauserää hyvin, mutta maalit teki Viikingit livahtaen Marko Juseliuksen ja Tapio Kinnusen osumilla johtoon. Kolmannessa erässä Viikingit karkasi runsaassa kahdessa minuutissa kun ensin Harri Forsten huijasi koko Classicin kentällisen luikerrellen maalintekoon ja perään vielä Miko Kailiala päätti kaksi hyökkäystä poikkisyötöistä täysosumiin.

Eemeli Salinin ja Nico Salon kavennukset perättäisissä vaihdoissa sähköistivät Tampere Areenaa vielä kerran, mutta jäivät isäntien viimeisiksi ilonaiheiksi. Neljä minuuttia ennen loppua Jani Hyytiäinen niittasi Mikael Laxin tarjoilusta Viikingit takatolpalta 6-3-johtoon. Vieraiden viimeiset kaksi osumaa työnsivät Mikko Sipilä ja Hyytiäinen jo tyhjään verkkoon.

Toisessa välieräparissa paikka Superfinaalissa on katkolla keskiviikkona Oilersille kun se matkustaa Jyväskylään 3-1-johdossa.

Lähde: Floorball.fi