Sarjajumbo oli lähellä maukasta yllätystä Salibandyliigan perjantain ainoassa ottelussa, kun M-Team johti vieraissa Westend Indiansia vastaan vielä 12 minuuttia ennen loppua 3-1. Sitten unelma kuitenkin mureni, ja Indians piti vahvan loppunsa ansiosta pisteet tuloksella 4-3.

M-Teamin juniori-ikäinen maalivahti Simo Metsikkö piti kahdeksantena olevan Indiansin 41 minuuttia nollilla ennen kuin Sami Niskanen tasoitti Lasse Lundströmin ottelun avausminuutilla laukoman johdon. M-Team karkasi vielä kahden maalin johtoon, mutta loppuun saakka helsinkiläiset eivät tänään jaksaneet.

Samuli Granlundin ja Antti Aarnion maalit nostivat isännät rinnalle, ja runsas minuutti ennen loppua Valtteri Kainulainen iski pisteet kotijoukkueelle.

Voittonsa ansiosta Westend Indians kasvatti turvaetäisyyden play off -viivaan kolmeen pisteeseen. Suoran putoajan paikalla riutuva M-Team on edelleen kolme pistettä Kooveeta jäljessä.

Lauantaina Salibandyliigassa pelataan ottelut LASB – OLS ja Koovee – SalBa.

Lähde: Floorball.fi