Eilen mediaan levisi tieto, jonka mukaan Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin väliselle nyrkkeilyn superottelulle olisi löydetty alustava päivämäärä.

Eilisen uutisoinnin perusteella, ottelua kaavaillaan käytäväksi elokuun 26. päivä.

Los Angeles Timesin saamien tietojen mukaan, Floyd Mayweatherin leiri ehdotti ottelun ajankohtaa elokuun lopulle ja McGregorin leiri hyväksyi tämän.

Nyt LA Times uutisoi, että Mayweather on perunut ehdottamansa ajankohdan. Nevadan urheilukomissiosta, Bob Bennet vahvisti, että Mayweather perui suullisesti ehdotuksensa ottelun ajankohdasta.

LA Timesin mukaan, syynä Mayweatherin mielen muuttumiselle saattaa olla mediapeli ja vanhan riitapukarin, Oscar De La Hoyan, kiusaaminen.

Entinen nyrkkeilytähti De La Hoya toimii nykyään ottelupromoottorina ja on mukana järjestämässä yhtä nyrkkeilyhistorian merkittävimpää ottelua syyskuussa Las Vegasissa. Ottelussa kohtaavat meksikolainen Canelo Alvarez ja kazakstanilainen Gennadi Golovkin.

On varmaa, että De La Hoyan otsalle nousivat hikikarpalot, eilisten uutisten tultua julki. Jos Mayweatherin ja Mcgregorin ottelu käytäisiin elokuun lopulla, se veisi suuren määrän mediahuomiota Alvarezin ja Golovkinin ottelulta, jolloin De La Hoya kokisi massiivisen takaiskun rahallisesti.

De La Hoya voi kuitenkin pyyhkiä hien otsaltaan ja huokaista helpotuksesta. Kyseessä oli mitä luultavimmin vanhan kiistakumppanin kujeilu.