Nyrkkeilyn raskassarjalaiset Tyson Fury ja Anthony Joshua ovat olleet toistensa kimpussa viime aikoina median välityksellä.

Tyson Fury kertoi Sky Sportsille, ettei hän usko Joshuan kykenevän edes sitomaan nyrkkeilykenkiensä nauhoja.

Joshualla oli tietysti sanansa sanottavana Furyn heittoon.

– En minäkään usko, että Tyson Fury kykenee kiristämään kenkiensä nauhoja. Hänen pitää ensin päästä kuntoon, jotta se onnistuu, Joshua kertoi samaiselle Sky Sportsille.

Joshua lisäsi vielä, että on valmis olemaan kärsivällinen Furyn kuntouttaessaan itseään.

– Olen aina valmis ottelemaan Tyson Furya vastaan, koska yleisö haluaa nähdä meidät vastakkain. Ottelen viihdyttääkseni, en vöiden ja maineen takia.

Tyson Fury julkaisi omalla Instagram-tilillään videon, jossa hän lähettää terveisiä Joshualle. Fury mainitsee, että Joshua hyötyi ihonväristään, saadessaan lisäaikaa IBF-liiton mestaruusvyönsä puolustamiseen.

Joshualle myönnettiin lisäaikaa tittelin puolustamiseen, sillä britin ja Vladimir Klitshkon uusintaottelua pidetään lähes varmana. Joshuan olisi määrä puolustaa IBF-liiton vyötään Kubrat Pulevia vastaan.

– Minulta vietiin IBF-liiton mestaruusvyö aikaisemmin, kun minulle ei myönnetty lisäaikaa tittelin puolustamiseen. Anthony Joshua kävi läpi saman prosessin ja hänelle myönnettiin lisäaikaa. Rotusyrjintää? Kyllä.

– Ihmiset haluavat nähdä ottelun meidän välillämme. Maailma haluaa nähdä sen, koska olen edelleen kiistaton mestari ja kaikki tietävät sen. Jätin nyrkkeilyn, koska minulla ei ollut enää haasteita. Ihmiset uskovat, että voit voittaa minut. Minä en usko, että voit.

Katso Furun videoterveiset alta. Mikäli et näe videota, voit katsoa sen tästä.