Tällä viikolla saatiin vihdoinkin varmistus Conor McGegorin ja Floyd Mayweatherin väliselle nyrkkeilyn superottelulle.

UFC-tähti Conor McGregor kohtaa nyrkkeilyn ammattilaisurallaan voittamattoman Floyd Mayweatherin 26. päivä elokuuta Las Vegasissa.

Australialaisen nyrkkeilyn legenda Danny Green paljastaa news.com.au:n mukaan, että ottelu Mayweatheria vastaan on ollut McGregorin suunnitelmissa jo vuosien ajan.

– Hän kehitti suunnitelmansa jo pari vuotta sitten. Hän on megatähti ja Mayweather on megatähti. Se tuntuu luonnolliselta idealta.

Greenin mukaan McGregor on valmistautunut otteluun pidempään kuin yleisesti luullaan.

– Hän on pääsääntöisesti harjoitellut nyrkkeilyä viimeiset 6-10 kuukautta. Minusta tuntuu, että hän on tiennyt tämän ottelun toteutuvan ja harjoitellut sen mukaan. Ottelun koittaessa hän on harjoitellut kokonaisen kalenterivuoden pelkästään nyrkkeilyä.

Greenin mukaan McGregorin harjoittelu oli vahvasti nyrkkeilypainoitteinen jo ennen ottelua UFC:n kevytsarjan mestaruudesta Eddie Alvarezia vastaan. Ottelussa McGregor iski jatkuvasti upeita lyöntikombinaatioita Alvarezin leukaperiin.

Vaikka McGregor on pystynyt keskittymään harjoittelussaan pääsääntöisesti nyrkkeilyyn, Green huomauttaa, että irlantilaisella on vielä pitkä matka Mayweatherin tasoon.

– Tulee viemään 10-15 vuotta ennen kuin hän on Mayweatherin tasolla. En usko, että hänen nyrkkeilypainoitteisella harjoittelulla on kauheasti merkitystä ottelussa.