Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin lähestyvä ottelu kiinnostaa urheiluihmisiä yli lajirajojen.

Viasatin jalkapalloasiantuntija Pasi Rautiainenkin haluaa sanoa oman mielipiteensä tulevaan kamppailuun.

Rautiainen kunnioittaa kamppailulajien urheilijoiden harjoittelua suuresti. Ottelun lopputulos on pyörinyt hänenkin mielessään.

– He ovat mielipuolisia treenaajia. Sairaita harjoittelijoita! Mayweatherilla on etu siinä, että nyrkkeilysäännöillä mennään. McGregor on kuitenkin monipuolinen, mutta hän ei saa käyttää aseitaan, potkimisia, kuristamisia, puristamisia, hohtimia ja pihtimiä ynnä muita eli totta kai hän on jälkijunassa, Rautiainen pohtii maallikon näkökulmasta.

Nopeaa läpihuutojuttua Rautiainen ei kuitenkaan odota. McGregor kestää varmasti paljon.

– Osaahan hän nyrkkeillä, ja luulen, että hän on kova kundi ottamaan iskuja vastaan! Miten tekniikkapuoli kuitenkin menee? Siinä ero tulee. Luonne ja sisukkuus ovat varmasti McGregorilla aivan mielipuolista luokkaa. Sydän, tahto ja sielu pitää panna peliin, mutta minullekin sanotaan kotona usein: ”Pasi, tekniikka on tärkeintä”.

MayMac-ottelu nähdään Suomessa Viaplayn pay per view-lähetyksenä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelua pohjustetaan läpi yön lähetettävällä suoralla studiolähetyksellä. Kamppailu-urheilutarjonta alkaa jo lauantai-iltana kello 19.25 Olavinlinna Boxing Night -nyrkkeilyillalla.

Viasatin kanavat ovat vapaassa katselussa läpi perjantaiaamusta alkaen. Viasat Open Weekend: linkki (kaikki muut paitsi nyrkkeilymatsi).

Mayweatherin ja McGregorin ottelu on Suomessa nähtävissä yksinoikeudella Viaplaylla pay per view’nä. Katso ottelu suorana Viaplayssa (linkki).