Jäätanssijat Cecilia Törn ja Jussiville Partanen luistelivat komeasti Ice Challenge –kilpailun voittoon Itävallassa. Myös Juulia Turkkila ja Matthias Versluis onnistuivat vapaatanssissaan ja nousivat lyhyttanssin neljänneltä tilalta kolmansiksi.

Törn ja Partanen johtivat kilpailua selvästi lyhyttanssin jälkeen ja rikkoivat jo sillä oman ennätyksensä pistein 60,64. Puhtaasti sujunut vapaatanssi toi pisteitä uuden ennätyksen verran 90,62 ja kokonaistulos 151,26 rikkoi myös vanhat lukemat.

– Nyt on ihan hyvät fiilikset, kun saimme kaksi ehjää ohjelmaa samaan kilpailuun ja ennätyspisteet rikottua, Törn kertasi.

– Kova harjoittelu alkaa tuoda tuloksia. Olemme pystyneet siirtämään harjoitusten vapautuneen tunnelman ja rentouden myös kilpailutilanteisiin, Törn arvioi.

Turkkilan ja Versluisin sulavasti sujunut vapaatanssi toi 83,44 pistettä ja koko kisan saldoksi 134,79 pistettä.

– Luistelu tuntui tänään vapautuneelta ja kaikki elementit onnistuivat. Suoritus oli paras kilpailusuorituksemme tällä kaudella ja sai saimme omat ennätyspisteet, joten tähän voi olla tyytyväinen, Versluis sanoi.

Ennen joulukuisia SM-kilpailuita molemmat parit kilpailevat vielä Andorrassa kansainvälisissä taitoluistelukilpailuissa marraskuussa.

Lähde: Taitoluisteluliitto