Video: UFC:n raskassarjan pelottavimmalta haastajalta hurja viesti maailmanmestarille!

UFC-nousukas Francis Ngannou tyrmäsi tiensä koko maailman tietoisuuteen viime viikonloppuna. Päihitettyään vapaaottelulegenda Alistair Overeemin yhdellä lyönnillä ensimmäisessä erässä Ngannou ansaitsi lähes varmasti pääsylipun raskassarjan mestaruusotteluun. Kamerunilailähtöisellä iskijällä on selvä viesti sarjan hallitsevalle mestarille Stipe Miocicille – hänkin tulee kaatumaan samalla tavalla, veret seisauttavalla tyrmäyksellä.

– Matsi tulee menemään samalla tavalla. Tyrmäys ensimmäisessä erässä. Minulla ei ole mitään muuta mielessäkään. Tyrmään hänet avauserässä ja lähden takaisin kotiin, Ngannou uhosi UFC:n Megan Olivin haastattelussa.

Raskassarjan mestari Miocic on amerikkalainen veteraaniottelija, joka on puolustanut mestaruusvyötään jo kahdesti. Suurin osa ohiolaislähtöisen kamppailijan 17 voitosta on tullut tyrmäyksellä. Ngannoun tavoin myös Miocic tyrmäsi Overeemin heidän kohtaamisessaan syyskuussa 2016.

Helposta voitosta huolimatta Ngannou antaa tunnustusta lähes 20 vuotta otelleelle kilpakumppanilleen Overeemille.

– Olin todella kiitollinen siitä, että Overeem hyväksyi ottelumme. Olin aivan ihmeissäni siitä. Hän on tässä lajissa todellinen legenda, siitä ei ole epäilystäkään. Ennen minua hän oli painoluokan kovin haastaja, ja hän on saavuttanut niin paljon. Overeem on legenda, kamerunilais-ranskalainen hehkutti.

31-vuotias Ngannou on otellut urallaan 12 kertaa ja hävinnyt vain kerran. UFC-otteluita uralle on kertynyt jo kuusi, joista viimeiset neljä hän on voittanut ensimmäisen erän lopetuksella.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.