Suuret mestaruusottelut kymmenien tuhansien ihmisten edessä vaativat aivan erityistä henkistä latausta. Voittajan mentaliteettia on kaivettava kovimmillakin maailmanmestareilla. Fanit saivat harvinaisen kurkistuksen kevyen raskassarjan mestarin Daniel Cormierin latautumisprosessiin UFC-tähti Khabib Nurmagomedovin kuvaamalla Instagram-videolla.

Hauska video kuvattiin ennen Cormierin MM-puolustusta Volkan Oezdemiriä vastaan UFC 220 -otteluillassa tammikuussa. Videolla jenkkitähti yrittää ladata itseään huippusuoritukseen. Mies huutelee itselleen huvittavia kannustuslauseita.

– Anna mennä beibi! Piekse tämä äijä! Pystyt siihen, DC, Cormier möykkää.

Hurja psyykkaus toimi ilmeisen hyvin, sillä entinen olympiapainija hurjasteli Oezdemiristä voiton jo toisessa erässä. Konkariottelija dominoi ottelua näytöstyyliin, tempaissen vastuksensa tonttiin hurjilla alasvienneillä useaan otteeseen.

Ensimmäisen erän lopussa Cormierilla oli kiinni jopa todella tiukka takakuristus. Eräkello kuitenkin pelasti sveitsiläishaastajan sillä kertaa. Amerikkalaisottelija ei antanut lainkaan armoa toisessakaan erässä, vaan haki uuden alasviennin ja pieksi matossa Oezdemiristä teknisen tyrmäyksen.