Erikoinen sattumus! Hiihdon olympiavoittajat lähtivät lyhyelle lenkille harjoitusleirillään – Eksyivät lumiseen vuoristoon pelkissä shortseissa!

© Kuva: Getty Images

Ruotsalaishiihtäjä Anne Haag lopetti uransa viime viikonlopun maailmancupin kilpailuihin Falunissa hauskalla tavalla (uutinen).

Tiistaiaamuna hän vieraili Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n aamuohjelmassa yhdessä tulevan miehensä – niin ikään uransa lopettaneen hiihtäjän – Emil Jönssonin kanssa muistelemassa juuri päättyneen hiihtouransa mieleenpainuvimpia hetkiä.

Sotshin 2014 kisojen olympiavoittaja Haag aloittikin kertomalla eräästä, melko erikoisesta sattumuksesta, kun hän yhdessä hiihtotähti Charlotte Kallan kanssa eksyi harjoitusleirillä Itävallan Ramsaussa 2010.

– Olen aika hyvä vakuuttamaan itselleni, että kyllä minä osaan ja löydän. Minä ja Charlotte lähdimme lyhyelle juoksulenkille vuoristoon, mutta se kestikin lopulta viisi tuntia, Haag kertoi.

Aurinko alkoi jo laskea kun naiset vielä vaelsivat shortseissaan pitkin metsiä.

– Olimme yli 2000 metrissä, jossa oli jo lunta. Pelastuspartiolla oli toinen tehtävä, joten he eivät voineet auttaa meitä. Lopulta Thobias Fredriksson ja Björn Lind (kaksi maajoukkuehiihtäjää) lähtivät etsimään meitä metsästä, mutta tässä vaiheessa otin ohjat käsiin ja löysimme lopulta takaisin kotiin, Haag nauroi ohjelmassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.