Irlantilainen nyrkkeilylupaus Keane McMahon paljasti irlantilaismedia The42:lle vaikean uhkapeliriippuvuutensa ja mielenterveysongelmiensa miltei pilanneen hänen mainiosti alkaneen ammattilaisuransa.

Kaksi ottelua voittanut McMahon ottelee pian kolmatta kertaa ammattilaisena. Puoli vuotta sitten tilanne oli kuitenkin hyvin erilainen.

Rankka peliriippuvuus oli ottanut täyden hallinnan nuorukaisen elämästä. 23-vuotias dublinilainen oli pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa ja henkinen taakka alkoi painaa hänen mielenterveyttään.

Samaan aikaan McMahon yritti käynnistellä lupaavaa ammattilaisnyrkkeilijän uraansa. Henkiset haasteet menivät kuitenkin niin pahaksi, että nuori mies romahti lopulta täysin.

– En kestänyt sitä enää. Minulla oli 600 euroa lippuihin, jotka minun piti antaa managerilleni. Painuin suoraan vedonlyöntitoimistoon ja laitoin rahat palamaan. Kolme päivää ennen otteluni punnitusta katosin, McMahon kertasi.

Nyt irkkukamppailija on paremmassa kunnossa. Mies valmistautuu paraikaa kolmanteen ammattilaismittelöönsä Drimnaghissa, Dublinissa.