Suomalainen tennisässä nappasi arvokkaan voiton – Jarkko Nieminen: ”Olen tosi tyytyväinen panokseen”

© Kuva: Getty Images
Arsenal ja West Ham Lontoon paikallisessa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Suomen ykköspelaajan Harri Heliövaaran syöttö oli lauantaina kohdillaan, kun hän nappasi arvokkaan voiton tenniksen Davis Cup-maaottelussa Talin Tenniskeskuksessa. Heliövaaraa vastassa maaottelun ensimmäisessä pelissä oli Liettuan Laurynas Grigelis. Ottelu päättyi Heliövaaran voittoon erin 6-3, 1-6, 6-3.

– Syöttöpeli oli se, mikä tämän ratkaisi. En laskenut ässiä, mutta kyllä niitä tuli kiitettävä määrä. Samoin suoria syöttöpisteitäkin. Ja siksi minä tässä voittajana nyt istun, Heliövaara totesi ottelun jälkeen.

Lauantain toinen ottelu pelattiin Suomen Emil Ruusuvuoren ja Liettuan Ricardas Berankisin kesken. Vaikka Ruusuvuori hävisi liettualaiselle erin 2-6, 7-6(6), 3-6, ei suomalainen taipunut helpolla. Ruusuvuori vei toisen erän tie-brekilla ja laittoi ennakkosuosikkina pidetyn Berankisin tiukoille.

Suomi ja Liettua jatkavat huomenna maaottelua lukemissa 1-1. Maaotteluvoittoon tarvitaan kolme pistettä. Suomen kapteeni Jarkko Nieminen totesi ensimmäisen Davis Cup-päivän olleen kokonaisuudessaan erittäin hyvä.

– Molemmat suomalaiset pelasivat todella hyvin, vaikka vastassa oli todella kovat vastustajat. Olen tosi tyytyväinen suomalaisten panokseen ja täällä oli vielä hieno tunnelma. Huomisesta tulee varmasti upea, Nieminen sanoi lauantaina.

Suomen ja Liettuan välinen maaottelu jatkuu sunnuntaina kello 12 nelinpelillä, jossa Suomea edustavat Henri Kontinen ja Patrik Niklas-Salminen. Suomalaisia vastaan asettuvat Laurynas Grigelis ja Lukas Mugevicius. Nelinpelin jälkeen vuorossa on kaksi kaksinpeliä. Heliövaara kohtaa sunnuntain kaksinpelissä Berankisin, kun taas Ruusuvuoren vastaan asettuu Grigelis.

Lähde: Tennisliiton tiedote.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Arsenal ja West Ham Lontoon paikallisessa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!