Australialainen Mervyn Keane on avautunut suuresta surustaan Fox Sportsin tv-ohjelmassa.

Keane on australialaisen jalkapallon isoja nimiä. Hän pelasi Richmondin riveissä vuosina 1972-1984. Keane on valittu Richmond Football Clubin viime vuosisadan joukkueeseen ja seuran Hall of Fameen.

64-vuotias mies on kohdannut yksityiselämässään suuren tragedian. Viime vuoden syyskuussa Keane menetti sekä tyttärensä että vaimonsa peräjälkeen.

Keanen tytär Emily kärsi alkoholismista ja menehtyi syyskuun alussa.

– Aiemmin hän oli onnellinen, terve ja kova työntekijä. Viimeiset neljä viisi vuotta perheemme kävi läpi helvetin eri asteita, Mervyn Keane kuvaili Open Mikessa.

Mervyn ja hänen vaimonsa Kaye saivat kuolinsyyntutkijalta kirjeen Emilyn kuoleman jälkeen. Kaye Keane koki, että hän oli pettänyt tyttärensä ja että häntä tutkittaisiin lapsensa kuoleman johdosta.

Vain 25 päivää Emily Keanen kuoleman jälkeen hänen äitinsä Kaye riisti itseltään hengen.

– Olin matkalla kotiin ja poikani Joel sattui paikalle viisi minuuttia ennen minua. Valitettavasti hän löysi Kayen. Minun olisi pitänyt löytää hänet, Mervyn Keane kertoi.

Mies on kiitollinen jalkapalloyhteisöltä saamastaan tuesta.

– Olen saanut paljon tukea. En ole koskaan tuntenut olevani yksin. Minun pitää huolehtia pojistani ja he ovat sitoutuneet huolehtimaan minusta, Mervyn Keane sanoi.