Conor McGregorin hyökkäyksessä loukkaantunut UFC-ottelija katkeroitui irkkutähdelle – ”V*tut hänestä”

© Kuva: Getty Images

UFC:n kevytsarjan ottelija Michael Chiesa ei ole vieläkään antanut Conor McGregorille anteeksi irkkutähden keväistä riehumista New Yorkissa, jonka yhteydessä Chiesa loukkaantui ja joutui vetäytymään ottelustaan.

Uutisoimme aiemmin, että vapaaottelun supertähti McGregor riehui väkivaltaisesti huhtikuussa New Yorkissa UFC 223 -otteluillan yhteydessä (linkki uutiseen).

Irlantilaistähteä syytetään parhaillaan oikeudessa vahingonteosta ja jopa kolmesta pahoinpitelystä.

McGregorin hyökkäyksen yhteydessä kasvojaan loukannut Chiesa menetti samalla mahdollisuuden haastaa UFC:n kevytsarjan maailmanmestari Khabib Nurmagomedov 223 -otteluillassa.

Chiesa vakuutti MMA Manialle, että hän olisi ollut ensimmäinen vaihtoehto terveyssyistä kilpailulupansa menettäneen höyhensarjan mestarin Max Hollowayn tuuraajaaksi odotetussa MM-mittelössä.

– Menetin MM-ottelun, minulla on siitä todisteita. Olin kaikista korkeimmalle rankingeissa arvostettu ottelija kortilla. Olisin hypännyt häkkiin ottelemaan Khabibia vastaan vaikka aivan hetkessä. Pidin siitä ajatuksesta, ja minulta riistettiin se mahdollisuus, Chiesa avautui.

Jenkkiottelija on edelleen katkera McGregorille uransa suurimman tilaisuutensa pilaamisesta. Pahoitteluja New Yorkin tapahtumista hän ei ole myöskään irkkustaralta saanut.

– En ole kuullut hänestä mitään. Vitut hänestä. Sen tilaisuuden menettäminen oli kova paikka. Tuollaisia mahdollisuuksia ei tule jatkuvasti, Chiesa kirosi.

Lähde: MMA Mania


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.