Uuden-Seelannin rugbymaajoukkueen All Blacksin tähtipelaaja Jordie Barrett joutui kiusallisen kohun keskelle tunkeuduttuaan sisään tuntemattomien ihmisten asuntoon viiden aikaan aamulla viime lauantaina.

Dunedinin kaupungissa Super League -ottelun jälkeen juhlimassa ollut urheilutähti harhaili sisään ventovieraan henkilön kotiin syömään McDonaldsilta ostettua pikaruokaa. Vielä ei ole tiedossa, miten hän pääsi asuntoon sisälle.

Barrettin mokailu levisi nopeasti suuren yleisön tietoisuuden. Myös media tarttui aiheeseen, ja 21-vuotias tähtipelaaja joutui pian selittelemään tekemisiään lehdistölle.

Maajoukkuestara kertoi olleensa liikkeellä Dunedinin kaupungin yöelämässä ystävänsä kanssa, joka väitti tuntevansa asunnon omistajan.

Kun miehet huomasivat virheensä, he poistuivat pikaisesti paikalta. Asunnon asukas ehti ilmeisesti soittaa silti poliisille.

– Hän luuli, että se on hänen kaverinsa asunto, mutta ei se ollutkaan. Oletan, että he soittivat poliisit, kun he kuulivat jonkun olevan sisällä asunnossa. Muutaman minuutin jälkeen tajusimme, että olemme väärässä talossa ja lähdimme pois, Barrett kertasi Independentille.

– En voi sanoa olevani häpeissäni, vaan lähinnä pettynyt siitä, miten tapahtuma meni. En usko, että olen aiheuttanut kenellekään mitään harmia, rugbytähti puolustautui.

Erikoisen episodin taustasta huolimatta Barrett vakuutti, ettei hän ollut lauantaiyönä humalassa. Nuorukaisen mukaan kyseessä oli vain ”inhimillinen virhe”.

– Yksinkertaisuudessaan, se oli vain inhimillinen virhe. Kävelin väärään asuntoon ja sitten lähdimme. Olin nauttinut muutaman juoman kavereideni kanssa, mutta muistan kaiken illasta enkä ollut humalassa, Barrett väitti.

Lähde: Independent