Jenkkimedian tietojen mukaan kuuluisa vapaaottelumanageri Ali Abdelaziz pahoinpiteli toisen miehen Chicagossa keskiviikkona.

Hurjasta tapauksesta raportoi vapaaottelutoimittaja Mike Russell, jonka mukaan Abdelaziz oli hyökännyt toisen managerin kimppuun hotellissa. Paikalle oli soitettu poliisi, joka puhutti kärhämän kumpaakin osapuolta.

Useita vapaaottelutähtiä, kun muun muassa Frankie Edgaria ja Khabib Nurmagomedovia edustavan Abdelazizin uhri oli hankkinut välittömästi lähestymiskiellon kollegaansa vastaan.

Poliisi siirsi Abdelazizin rähinän jälkeen toiseen hotelliin ja kirjasi uhrin tekemän valituksen miehestä.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, mistä riita sai alkunsa ja miksi Abdelaziz päätyi pahoinpitelemään toisen managerin.

Mike Russell 🕵️

@MIKERUSSELLMMA
Hearing Ali Abdelaziz allegedly assaulted another manager in Chicago today. Police were called,a complaint was made and a restraining order was implemented. Abdelaziz was moved to another hotel. No arrests as of yet. More as it develops.

Uutisoimme aiemmin, että Abdelaziz on ollut vaikeuksissa lain kanssa useasti ennenkin (linkki uutiseen).

Miehen rikosrekisteri on varsin kattava. Abdelazizia syytettiin vuosina 2000-2004 väärennöksestä, petoksesta, rikollisesta tekeytymisestä toiseksi henkilöksi, sekki- ja luottokorttipetoksesta, varkaudesta ja häirinnästä. Urheilupomoa on syytetty neljästä pahoinpitelystä, joista kolme oli törkeitä pahoinpitelyjä.

Rajuista rikossyytteistä huolimatta Abdelaziz ei koskaan saanut vankilatuomiota. Hän teki yhteistyösopimuksen New Yorkin poliisilaitoksen ja liittovaltion poliisin FBI:n kanssa ja vasikoi muita rikollisia viranomaisille.