UFC:n presidentti Dana White latasi jenkkiproomotion Chicagon otteluillan jälkeen rajuja moitteita tulokasottelija Mike Jacksonin suuntaan.

Promoottori ei ollut tyytyväinen Jacksonin ottelutapaan mittelössään WWE-konkari Phil ”CM Punk” Brooksia vastaan. Jenkkiottelija otteli ilmeisen löysästi ja jätti käyttämättä useita tilaisuuksia tyrmätä tai lopettaa ottelu matossa.

Whiten mielestä Jackson hidasteli aivan liikaa ja käyttäytyi liian ylimielisesti vaatimattomaan ansioluetteloonsa nähden.

– En ole tyytyväinen Mike Jacksoniin. Tämä kaveri käyttäytyi kuin ääliö tänään. Saat mahdollisuuden otella CM Punkia vastaan ja heittelet vain löysiä lyöntejä vartaloon. Ei näyttänyt missään vaiheessa siltä, että hän yrittäisi viimeistellä ottelua, promoottori tylytti tiedotustilaisuudessa.

UFC-pomo vahvisti, että Jackson ei enää ottele jatkossa vapaaottelun kärkipromootion riveissä.

– Hänen UFC-uransa oli tässä. En tiedä, mitä hän teki työkseen ennen tätä mahdollisuutta, mutta hänen pitäisi palata tekemään sen. Sain hänestä sen kuvan, että on täysi vitun idiootti, White ryöpytti.