Conor McGregorin nujertanut UFC-tähti raivon vallassa maamiehensä kohtelusta: ”Jos päätätte antaa hänelle potkut, menetätte silloin myös minut”

© Kuva: Getty Images
Suomi voittaa Ruotsin - lunasta jättikerroin 30,00

UFC:n titteliottelussa Conor McGregorin takakuristusotteella nujertanut Khabib Nurmagomedov on suivaantunut siitä, miten häntä ja hänen taustajoukkojaan on kohdeltu kohutun UFC-kähinän jälkeen.

Venäläisen taustajoukkoihin kuuluva UFC-ottelija Zubaira Tukhugovia on rangaistu ottelun jälkeisistä tapahtumista, kun hän hyökkäsi McGregorin kimppuun. Tukhugoville oli sovittu ottelu lokakuun 27. päivälle, mutta UFC:n presidentti Dana White päätti perua tämän rangaistukseksi. Lisäksi White kertoi, että Khabibin maamiehellä ei ole enää asiaa UFC:hen.

Khabib ei sulattanut tätä päätöstä, vaan hän ilmaisi tyytymättömyytensä Instagram-tilillään pitkässä vuodatuksessa.

– Miksi ette erottaneet ketään heidän (McGregorin) ryhmästään sen jälkeen, kun he hyökkäsivät bussimme kimppuun ja vahingoittivat muutamaa ihmistä. He olisivat voineet tappaa jonkun.

– Miksi kukaan ei sano mitään siitä, että hän loukkaa kotimaatani, uskontoani, kansaani, perhettäni? Miksi minun ryhmääni rangaistaan, kun molemmat osapuolet tappelivat? Jos väitätte minun aloittaneen sen, en ole samaa mieltä. Minä päätin sen, mitä hän aloitti, Khabib kirjoittaa.

– Joka tapauksessa, rangaiskaa minua. Zubairalla ei ole mitään tekemistä tämän kanssa. Jos luulette, että pysyn vaiti, olette väärässä. Peruitte Zubairan ottelun ja haluatte erottaa hänet vain koska hän löi Conoria. Mutta älkää unohtako, että se oli Conor, joka löi ensin toista ystävääni. Katsokaa video.

– Jos päätätte antaa hänelle potkut, menetätte silloin myös minut. Me venäläiset emme koskaan jätä veljiämme. Olen loppuun asti veljieni kanssa.

Lisäksi hän ei ollut moksiskaan, että Nevadan urheilukomissio päätti jäädyttää hänen 1,7 miljoonan euron palkintopottinsa.

– Voitte pitää rahani. Teillä riittää siinä hommaa. Toivottavasti tukehdutte niihin. Olemme puolustaneet kunniaamme, ja se on kaikkein tärkeintä. Aiomme mennä päätyyn saakka, Khabib vuodatti.

Katso päivitys alta tai tarpeen tullen tästä.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Suomi voittaa Ruotsin - lunasta jättikerroin 30,00