Alppihiihdon tähtinimi Erik Guay lopettaa yllättäen uransa. 37-vuotias kaksinkertainen maailmanmestari ripustaa laskettelumonot naulaan välittömästi, vaikka hänen piti kilpailla vielä alkanut kausi.

Guay teki lopettamispäätöksen Lake Louisen maailmancupin syöksyharjoitusten jälkeen. Guay sijoittui syöksyharjoituksissa 69. sijalle, jonka lisäksi hän näki, kuinka joukkuetoveri Manuel Osborne-Paradis, loukkaantui niin pahasti, että hänen kautensa päättyi. Nämä kaksi tekijää johtivat kanadalaisen päätökseen.

Syöksylaskun (2011) ja supersuurpujottelun (2017) MM-kultien lisäksi miehellä on MM-hopea Sankt Moritzista vuodelta 2017. Mitalien lisäksi Guay oli maailmancupissa palkintopallilla 25 kertaa uransa aikana. Maailmancupissa kanadalainen voitti vuonna 2010 supersuurpujottelucupin kokonaiskilpailun.

Hän on Kanadan kaikkien aikojen menestynein alppihiihtäjä.