Mestaruusliigaa johtava LP Viesti antoi faneilleen joululahjaksi kaksi pelaajasopimusta, kun salolaisjoukkue vahvistuu keskitorjuja Jenna Rosenthalilla ja yleispelaaja Lena Lymareva-Flinkillä. Kaksikko on tehnyt seuran kanssa loppukauden kattavat sopimukset.

Rosenthal on yhdysvaltalaispelaaja, jolla on pituutta hurjat 198 senttiä. Ukrainalainen Lymareva-Flink on puolestaan tuttu pelaaja Suomen kentillä, sillä hän palaa LP Viestin paitaan kahden vuoden jälkeen.

– Tietenkin lähes kaksimetrinen pelaaja tuo verkolle ulottuvuutta ja on hyvä pelote vastustajille. Ensivaikutelman perusteella sopii myös hyvin joukkueeseen, luonnehti päävalmentaja Tomi Lemminkäinen Rosenthalia tiedotteessa.

Hän kommentoi myös Lymareva-Flinkin paluuta.

– Lena on harjoitellut koko kauden aikana joukkueen kanssa, joten hän on tuttu pelaaja kaikille. Lenasta on ollut tähänkin asti apua sekä liigajoukkueelle että Akatemiajoukkueelle koska hän on tuonut tasoa harjoituksiin. Lena on asunut Salossa jo yli neljä vuotta joten hienoa, että saadaan hänet pelaamaan omalla paikkakunnalla, koska kiinnostusta oli varmasti muuallakin.