Miesten Salibandyliiga palasi MM-kisojen aiheuttamalta maajoukkuetauolta, kun perjantaina pelattiin kolme ottelua. Espoossa Indians ja SPV Seinäjoki järjestivät todelliset maalijuhlat, kun ottelu päättyi vierasjoukkueen eduksi lukemin 9-11. Seinäjokiset iskivät viimeisessä erässä peräti kuusi maalia, jolla joukkue kampesi voittoon. Joukkue vankisti täydellä pistepotilla asemiaan sarjakakkosena.

Turussa sarjakolmonen TPS puolestaan voitti LaSB:n lukemin 6-4. Ottelu oli tasainen, mutta rutinoitunut TPS pystyi pitämään toisessa erässä hankkimansa kahden maalin johdon loppuun asti, vaikka LaSB haki kavennusta ja tasoitusta ilman maalivahtia.

EräViikinkien ja Oilersin ottelu alkoi hyökkääjälegenda Mikael Järven juhlistamisella. Kymmenkertaisen Suomen mestarin ja kaksinkertaisen maailmanmestarin paita numerolla 82 nousi 1251 katsojan edessä hallin kattoon eikä sillä enää tule pelaamaan joukkueessa kukaan muu.

Itse paikallisottelussa EräViikingit nousi toisen erän kolmen maalin tappioasemasta lopulta 6–5-voittoon.