Maailman kovakuntoisimmat urheilijat listattu – Tämä alaston sydäntensärkijä nousi yllättäen ykköseksi!

© Kuva: Getty Images

Vuodesta 1954 ilmestynyt urheilun erikoislehti Sports Illustrated tekee vuosittain erilaisia listauksia, joissa se panee paremmuusjärjestykseen urheilijoita.

Hiljattain lehti julkaisi top-50-listan maailman kovakuntoisimmista naisista ja miehistä.

Sijoitukseen vaikuttivat viimeisen 12 kuukauden saavutukset, urheilijan lajin vaatimukset ja riskit, harjoitusohjelman kovuus ja fyysiset ominaisuudet kuten voima, kestävys ja notkeus.

Miesten listan kärkipaikalle nousi amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Saquon Barkley. Naisten ykkönen oli viime vuoden tapaan telinevoimistelija Simone Biles (kuvassa).

21-vuotias Barkley on 183-senttinen ja 106-kiloinen. Hän pelaa NFL-joukkue New York Giantsissa keskushyökkääjänä.

21-vuotias Biles on puolestaan vain 145-senttiä pitkä. Hän on nelinkertainen olympiavoittaja Riosta ja 14-kertainen MM-kultamitalisti.

Viime vuonna miesten listauksen kärjessä oli Cristiano Ronaldo, joka tippui nyt toiseksi. Muita mainittavia nimiä miesten listalla olivat kymmenottelun ranskalainen maailmanennätysmies Kévin Mayer, serbialainen tennistähti Novak Djokovic sekä kreikkalainen koripalloilija Giannis Antetokounmpo.

Bilesin lisäksi muita listan kärkinaisia olivat yhdysvaltalainen triathlonisti Gwen Jorgensen, brittijuoksija Dina Asher-Smith, australialainen painonnostaja ja crossfit-urheilija Tia-Clair Toomey sekä kolumbialainen kolmiloikkaaja Caterine Ibargüen.

Koko listan näetä tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.