Ojansivu toivoo pystyvänsä pelaamaan Kokkolassa: ”Se oli omalle uralle tärkeä virstanpylväs”

© Kuva: Juha Tamminen

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa pelataan lauantaina kaksi ottelua. Ruudun suora lähetys tulee Kokkolasta, jossa Tiikerit isännöi Savo Volleyta.

Isännät tarvitsevat kipeästi pisteitä taistelussa pääsystä pudotuspeleihin, kun taas vierasjoukkue taistelee edelleen tiukasti runkosarjan voitosta

– Jos nyt pääsisin ehjänä sinne asti! Viimeksi jäin Kiuruvedelle, naurahtaa Savo Volleyn tähtipelaaja Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu SuomiUrheilu-sivuston haastattelussa viitaten syyskierroksella juuri Kokkolan matkalla tapahtuneeseen loukkaantumiseensa.

Kokkola on Ojansivulle tärkeä paikka, sillä hän pelasi Tiikereissä kaudet 2013-16 voittaen seurassa kaksi Suomen mestaruutta ja Suomen Cupia (kuva tammikuun 2015 Suomen Cupin finaalista).

– Toivon mukaan pysyn ehjänä sinne asti. Kokkola oli omalle uralleni tärkeä virstanpylväs. Olen seurannut heitä, ja tunnen nykyisen päävalmentajan hyvin. Ulkomailla ollessani seurasin vähän enemmän, mutta nyt vähemmän, kun he ovat vastapuolella, ”Lelu” sanoo.

Tiikereiden päävalmentaja Mikko Keskisipilä toimi Tiikereiden kakkosvalmentajana, kun Ojansivu pelasi seurassa.

Ottelu on Tiikereille ensimmäinen joulutauon jälkeen. Kokoonpano on elänyt, sillä keskipelaaja Simon Hone on jättänyt seuran. Näin ollen Tiikereiden keskipelaajaosasto on entistä ohuempi.

Savo Volleylla on alla tappio tiistai-illalta, kun hävisi vieraissa Hurrikaanille 1-3. Se lähtee silti otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

– Siihen olen tottunut jo aikoja sitten, tuumaa Ojansivu.

Tiikerit-Savo Volley nähdään Ruudussa suorana lähetyksenä lauantaina kello 16.50 alkaen.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!