Welhot ja Steelers nappasivat Salibandyliigassa sunnuntaina maittavat jatkoaikavoitot, kun Welhot kaatoi kotonaan Oilersin 4-3 ja Steelers vieraissa Karhut 6-5. Illan kolmannessa ottelussa SPV murjoi kotonaan OLS:n 15-5 ja palasi TPS:n ohi sarjakakkoseksi.

Vielä kolme minuuttia ennen loppusummeria Riku Holopainen laukoi Oilersin Kuopiossa 3–2-johtoon, mutta kuopiolaiset ehtivät vielä ohi. Iiro Lankinen tasoitti ylivoimalla minuuttia myöhemmin, ja jatkoajan toisen minuutin täyttyessä Kalle Keränen laukoi lisäpisteen Welhoille.

Iso käänne nähtiin myös Porissa, jossa Antti Vuorinen oli ensin ehtinyt nostaa kolmannen erän kolmella perättäisellä maalillaan Karhut kahden maalin takaa 5–4-johtoon. Perään isännillä oli tilaisuus kasvattaa ero kahteen rangaistuslaukauksesta, mutta Juho Miilunpalo ei onnistunut. Maalivahtinsa penkille vetänyt Steelers tasoitti pelin Timo Johanssonin osumalla puoli minuuttia ennen loppua, ja jatkoajalla oli nuoren lahjakkuuden vuoro nousta sankariksi. Ottelussa jo kaksi Steelersin osumaa syöttänyt Pyry Kauppinen nimittäin ratkaisi pelin ensimmäisellä liigamaalillaan ajassa 60.36.

Seinäjoella rynnistettiin tänään pistepörssissä, kun SPV venytti OLS:n verkkoa 15 kertaa. Isäntien Jukka-Pekka Pelto-Arvo keräsi tehot 4+0, Sami Koski 0+4, Jari Hankkio 3+0, Henri Myllymäki 2+1 ja Petri Hakonen sekä Jyrki Holopainen 1+2.

Lähde: Salibadyliitto