Suomalaisjoukkueiden vahva vire jatkui myös finaalipäivänä kilpa-aerobicin maailmancupissa Portugalin Cantanhedessä.

Turun Urheiluliittoa edustava trio Erika Rautiainen, Fanny Samppa ja Linn Agha lähti finaaliin korjaamaan eilisen karsintakisan virheitä.

– Suoritus oli tänään erittäin paljon parempi, mutta lopun iso virhe helpossa hypyssä rokotti pisteitä kokonaisen pisteen verran. Olemme kuitenkin tyytyväisiä päivän tulokseen ja isollakin virheellä saimme korkeat pisteet, joten luottavaisina lähdemme jatkamaan kautta kohti EM-kilpailuja, Rautiainen summaa joukkueen finaalisuoritusta.

Turun joukkue oli lopulta kisan 7. pisteillä 19,927.

Suomen toinen joukkue Camilla Bergström, Iida Happo ja Saija Mokkila oli eilisen karsintakisan 9. jääden ensimmäisenä joukkueena finaalikahdeksikon ulkopuolelle. Keravan Voimistelijoita edustava kolmikko pääsi kuitenkin yllättäen mukaan loppukilpailuun finaalipaikan saavuttaneen Italian joukkueen peruessa osallistumisensa kisaan. Maailmancupin ensikertalaiset voimistelivat myös finaalipäivänä varman suorituksen ja sijoittuivat 8. sijalle pistein 19,350