Naisten Salibandyliigan välierissä SB-Pro nappasi toisen voittonsa TPS:stä vieraissa maalein 11-5 ja Koovee tasoitti voitot PSS:aa vastaan lyömällä porvoolaiset kotonaan 3-1.
Turussa mestari SB-Pro ratkaisi ottelun toisessa erässä, jossa se muutti 3–3-tasatilanteen kolmen maalin johdoksi karatakseen päätösjaksolla sitten lopullisesti. Karoliina Kujala (2+1), Jenni Torkki (2+1) ja Laura Hietamäki (2+1) olivat Pron kolmen pisteen pelaajat, turkulaisista kokosi Laura Rantanen saldon 2+2.

Tampereella mentiin vielä 12 minuuttia ennen loppusummeria tasatilanteessa 1-1, mutta sitten tuli kevään yllättäjä Koovee. Jemina Ruostila laukoi tilanteeksi 2-1, ja viimeisellä kympillä iski Milla Vähälä tamperelaisille vielä kolmannen osuman.
Kolmannet kohtaamiset ovat vuorossa keskiviikkona Nurmijärvellä ja Porvoossa.

Salibandyliigan karsinnassa ÅIF tasoitti Oliver Sillanpään jatkoaikamaalilla voitoiksi 1-1 Karhuja vastaan.

Molemmat joukkueet ehtivät johtaa toista kohtaamista vuorotahtiin ennen kuin ÅIF:n Tuomas Liukolammen rangaistuslaukaus runsaat neljä minuuttia ennen loppua siirsi ratkaisun jatkoajalle. Sitä ehdittiin pelata hiukan yli kolme minuuttia ennen kuin Oliver Sillanpää sai pallon kulmavapaalyönnistä Kasper Tähkältä ja sijoitti laukauksensa takatolpan juureen.

Lähde: Salibandyliiton tiedote