Olisitko tajunnut? Urheilijan harjoitusvideo saa valtavasti kritiikkiä – Kertoi tempaukseen olleen pilaa: ”En ole koskaan saanut näin paljoa vihaa päälleni”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Ex-nyrkkeilijä Fanny Josefine Ahlforsin kohua aiheuttamaa Instagram-videota on katsottu jo lähes 400 000 kertaa.

Ahlfors vetää videolla vähän vajaat kolme leukaa niin, että vyötäröllä olevaan vyöhön on kiinnitetty peräti kahdeksan levypainoa, joiden yhteispaino näyttää olevan hurja 200 kiloa.

– Feikkejä vai kevyitä painoja? Painot ovat aina painoja vai? Mielestäni salilla on mukava vähän pelleillä, hän kirjoittaa videon oheen.

Video on kerännyt jo hurjan määrän vihaisia kommentteja. Monelta on mennyt ilmeisesti videon vitsi ohi.

Ahlfors joutui myöhemmin lisäämään kuvan painosta, joita hän käytti vieolla. Perinteisten punaisten 25 kilon kiekkojen sijaan, kyseessä olikin 2,5kilon kiekot.

– 2.5 kg vai 25 kg? En ole koskaan saanut näin paljoa vihaa päälleni. Ne ovat selvästi kevyemmät kiekot. Tämä oli ylivoimaisesti jaetuin videoni koskaan, mutta myös ylivoimaisesti vihatuin, hän kirjoitti.

– Tarkoitukseni oli tehdä hauska video. Harmi, että niin moni teistä luuli sen olevan huijausta. Se on silti hyvä suoritus. Emmekö voisi joskus olla vain hauskoja, hän jatkoi.

Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!