Eddie Hearn povaa nyrkkeilyfaneille herkullista ottelua: ”Se ei ole Lomachenko-show”

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Vasyl Lomachenko ja Luke Campbell ottavat miehestä mittaa loppuunmyydyllä O2 Areenalla kolmen kevyensarjan MM-vyön superottelussa. Ottelun suuri ennakkosuosikki on ukrainalainen Lomachenko, mutta nyrkkeilyn tähtipromoottori Eddie Hearn ei usko yksipuoliseen näytökseen.

– Maailman mahtavin nyrkkeilijä on täällä Britanniassa. Tämä on kerran elämässä -mahdollisuus britannialaisille nyrkkeilyfaneille. Ottelu ei tule olemaan kuitenkaan Lomachenko-show. Hän ei pääse temppuilemaan Campbellin kanssa, Hearn povasi Sky Sportsille.

– Haluamme nähdä Campbellin tyrmäävän hänet ja nousevan nyrkkeilyn todelliseksi supertähdeksi. Lukella on vastassa maailman paras nyrkkeilijä, mutta hän on tullut voittamaan.

– Hän olisi voinut rahastaa, ja viedä ottelun Amerikkaan, mutta Lontoossa hän uskoo voittavansa. Ottelusta tulee kova, juonikas, kivulias ja brutaali, mutta ne ovat asioita, mitkä pitää klaarata ollakseen paras, Hearn suitsutti.

Lomachenko vs. Campbell huippuottelu on katsottavissa yksinoikeudella Viaplay-palvelussa PPV-otteluna hintaan 49,95 euroa. Katso lisää Viaplaystä..

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!